Onze redactie staat voor u klaar

Auteur

Marielle de Vries Redacteur

Journalist en fotograaf, schrijft over uiteenlopende onderwerpen, maar is het meest geïnteresseerd in de mens achter het verhaal en de foto.

T: 06 - 251 958 20

E: gezinsblad@ndcmediagroep.nl

Dichterbij kan niet

Gezinsblad volgt het nieuws in de plaatsen Amen, Anderen, Anloo, Annen, Assen, Balloo, Deurze, Eext, Ekehaar, Eleveld, Gasteren, Grolloo, Loon, Marwijksoord, Nijlande, Nooitgedacht, Oudemolen, Papenvoort, Rhee, Rolde, Schipborg, Schoonloo, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Ubbena, Vredenheim, Vries, Zeegse, Zeijen, Zeijerveen en Zeijerveld.

Redacteur: Mariëlle de Vries
Telefoon: 06-25 19 58 20
E-mail: gezinsblad@ndcmediagroep.nl

Gezinsblad is een uitgave van NDC mediagroep
Lubeckweg 2, 9723 HE / Postbus 60, 9700 MC Groningen
www.ndcmediagroep.nl
 

Familieberichten 
(rouwadvertenties, geboorteberichten en jubileumberichten)
Familieberichten kunt u telefonisch of per e-mail doorgeven:
Telefoon: 088-8005700
E-mail: familieberichtenweekbladen@ndcmediagroep.nl 

Of ga naar: www.familieberichtenonline.nl 

 

Tip de redactie

Goede nieuwstip? Laat het de redactie weten!

Vermeld duidelijk uw naam, telefoonnummer of e-mailadres om de redactie de gelegenheid te bieden contact op te nemen voor aanvullende vragen of om de tip te controleren. Wanneer u foto’s meestuurt dient het auteursrecht bij de inzender te berusten. De inzender vrijwaart NDC mediagroep voor claims van rechthebbende indien ten onrechte auteursrechtelijk beschermde werken zonder toestemming van de rechthebbende worden ingezonden. Foto’s zonder vermelding van de maker/fotograaf worden door NDC mediagroep niet geplaatst.

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren