Gerry Huizenga uit Roden presenteert kinderboek

RODEN

Gerry Huizenga presenteert zaterdag 14 oktober, 17.00 uur, in Roden haar kinderboek 'Jacht geopend op Westeresch'.

Het is het tweede avontuur van Geert en Bowien, geschreven op AVI E6 niveau, een verhaal dat ook prima los van De geheimen van Westeresch, dat in 2015 verscheen, gelezen kan worden. En speelde het eerste boek in hartje zomer, in het nieuwe Geert en Bowien- mysterie is het volop herfst. De presentatie is in het Scheepstra Kabinet te Roden, de bakermat van Ot en Sien, een klaslokaal ingericht in de sfeer van het begin van de vorige eeuw. Momenteel valt hier ook een tentoonstelling over Jip en Janneke te bekijken. Hoewel Geert en Bowien al tieners zijn, zullen ze zich ongetwijfeld thuis voelen tussen deze twee beroemde kleuterduo’s.

Unieke plek

De schrijfster woont zelf in Roden en is bijzonder in haar nopjes met deze unieke plek voor de presentatie van haar nieuwe boek. Belangstellenden zijn van harte welkom. Uitgeverij EigenZinnig uit Tolbert, dat dit jaar vijf jaar bestaat, brengt dit boek uit. Meer informatie is te vinden op www.uitgeverijeigenzinnig.nl en op www.gerryhuizenga.webnode.nl

Auteur

ggeersing