Veenhuizen al druk in de weer met Filmfestival in maart

VEENHUIZEN

Het duurt nog even, maar vrijdag 23 en zaterdag 24 maart kan iedereen weer genieten van mooie en indrukwekkende arthouse/filmhuisfilms op bijzondere locaties in Veenhuizen.

Dit jaar wordt alweer de zevende editie van het Filmfestival Veenhuizen (FFV) gehouden. Het thema van het aankomende festival wordt in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt. Reserveren (wees op tijd) kan alleen via de website. Net als voorgaande jaren is het mogelijk om een hapje te eten. Op vrijdagavond zijn er belegde broodjes en huisgemaakte soep en op zaterdag staat er een uitgebreid tapas buffet klaar, verzorgd door Taparia Don Emilio. De vele monumentale gebouwen in Veenhuizen bieden tal van mogelijkheden om films te vertonen. Dit jaar komt er naast een aantal vertrouwde locaties een nieuwe filmlocatie bij namelijk die van Actief Veenhuizen (ook wel "Het Heuveltje genoemd"). Een bijzondere plek in de Veenhuizer bossen. Meer informatie over het Filmfestival Veenhuizen is te vinden op www.filmfestivalveenhuizen.nl

Auteur

ggeersing