Chleb & Maja, revolutionaire roadshow in Donderen

DONDEREN

PeerGrouP Locatietheater houdt zaterdag 18 november een preview van ‘Chleb & Maja, een revolutionaire roadshow’. De preview is vrij toegankelijk te zien op Donderboerkamp, het voormalige munitiedepot aan de Norgerweg 219 bij Donderen.

In deze levendige voorstelling rijden acteurs Thijs Prein en Merijn de Jong als Viktor Chlebnikov en Vladimir Majakovski in een oude fourwheeldrive door het Noorden. Eenmaal aangekomen stallen de Russische revolutiekunstenaars hun pop-up decor uit en begint een wonderlijke aanklacht tegen de conformistische mens die maar niet in actie wil komen tegen het kapitalisme. Chleb & Maja is 30 minuten adrenaline, rauwe humor, en de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid. Het scenario is van Ko van den Bosch. De voorstelling wordt drie keer gespeeld om 14, 15.30 en 17 uur buiten op het terrein van Donderboerkamp. Na afloop mag het publiek bepalen welk bedrag ze in de hoed van de acteurs gooien. Reserveren is niet nodig. De voorstelling is minder geschikt voor kinderen. Cast & Crew: Scenario: Ko van den Bosch, spel: Thijs Prein en Merijn de Jong, vormgeving: Roelof Pothuis.

Auteur

ggeersing