Drentse Fiets4Daagse

Roden

Duizenden fietsers stappen van 25 tot en met 28 juli weer op de pedalen met een tocht door Drenthe.

  De organisatiezal haar uiterste best doen om alle deelnemers hét Drenthe-gevoel mee te geven want, de Drentse Fiets4Daagse is een belevenis. Er is hard gewerkt om deze editie tot een succes te maken. De stempelkaarten zijn gedrukt, de spandoeken hangen, de banden zijn opgepompt.   Startplaatsen Startplaatsen Assen, Emmen, Dalen, Diever, Hoogersmilde, Meppel, Norg en Westerbork zijn er klaar voor. Maandag 24 juli om 19.30 uur zal gedeputeerde Henk Brink deze editie voor alle startplaatsen officieel van start laten gaan. Het zal een verassende en spectaculaire opening worden, met onder andere een defilé van schoolkinderen met versierde fietsen, begeleid door een dweilorkest.   Opening De opening van de 52ste RegioBank Drentse Fiets4Daagse is bij de Stefanuskerk aan de Hoofdstraat 10 in Westerbork. De organisatie van de fiets4daagse heeft niet alleen prachtige volwassenenroutes voorbereid. Ook de 4Kids routes voor de kinderen zijn klaar en propvol leuke activiteiten. Mensen die zich nog niet hebben aangemeld en toch nog mee willen fietsen? Op www.fiets4daagse.nl kun je alle informatie over het programma te vinden en kun je je nog aanmelden als deelnemer. Eigen foto.

Auteur

admin