Organist Harmen Trimp speelt in Koepelkerk Veenhuizen

VEENHUIZEN

Culturele Raad Norg heeft 17 juli 20.00 uur in de Koepelkerk te Veenhuizen een orgelconcert met Harmen Trimp.

Trimp studeerde orgel bij Jos van der Kooy aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Tot juni van dit jaar was hij betrokken bij de Westerkerk in Amsterdam als vervangend organist en begeleider van Cappella Westerkerk. Sinds 2016 is Harmen Trimp cantor-organist van de Thomaskerk in Amsterdam. Als improvisator won hij diverse prijzen en werd in 2014 geselecteerd voor het Internationale Improvisatieconcours van het Internationale Orgelfestival te Haarlem. Harmen concerteert regelmatig in binnen- en buitenland, deze zomer maakt hij een tournee in China waar hij naast concerten ook masterclasses zal geven. Op het programma van Veenhuizen staan werken van Sweelinck, Kuhnau, Bach, Daan Manneke en eigen improvisaties. Toegangskaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij Boekhandel Daan Nijman te Roden, via tickets.daannijman.nl en bij Wereldwinkel Norg. Zie ook www.cultureleraadnorg.nl

Auteur

Albert-Jan Garama