Speciale avond in Shakespearetheater voor Bibliotheekleden

HOOGEVEEN

De samenwerking tussen de Drentse bibliotheken en het Shakespearetheater krijgt een vervolg. Bibliotheekleden kunnen op vrijdag 7 juli naar een speciale voorstelling van het Shakespearetheater.

De leden genieten op deze avond van de voorstelling ‘De getemde Feeks’ in het theater in de Dieverse bossen. Hans Jansen van de Rijksuniversiteit Groningen geeft hierbij een inleiding. Via de website van de Drentse Bibliotheken kunnen leden slechts acht euro een ticket kopen.

Naast deze publieksactie wordt er dit jaar onder andere ook gekeken naar samenwerking op educatief gebied. De Bibliotheek is het afgelopen jaar een nieuwe weg in geslagen en is altijd op zoek naar nieuwe verbindingen.

De samenwerking met het Shakespearetheater past hier goed binnen. Niet alleen is er een overlap in de doelgroep, maar ook kunnen de twee elkaar verder versterken op het gebied van kennisdeling en amusement.

De Bibliotheken beschikken over een groot ledenbestand, kennis en een breed aanbod aan middelen. Het Shakespearetheater heeft een prachtige locatie, een populair theaterstuk en een uniek aanbod in (jeugd)theater. Een samenwerking die nog jaren tot mooie activiteiten kan leiden.


Auteur

Redacteur