Nieuwe directeur Marketing Drenthe

HOOGEVEEN

De Raad van Toezicht van Marketing Drenthe heeft Astrid Crum (47) uit Zwolle benoemd tot directeur van Marketing Drenthe. Zij volgt hiermee per 1 juli 2017 de huidige interim directeur Alice Wösten op die haar tijdelijke werkzaamheden dan beëindigt.

Astrid Crum is momenteel relatiemanager bij Marketing Oost en maakt onderdeel uit van het managementteam. Astrid verlaat Marketing Oost, waar zij diverse zowel interne als externe functies heeft gehad, na een langdurig dienstverband van 25 jaar.

De Raad van Toezicht en de medewerkers van Marketing Drenthe zijn erg content met de benoeming. Astrid heeft met haar kwaliteiten en ruime ervaring in de regiomarketing een toegevoegde waarde voor de marketing van Drenthe.

Astrid Crum heeft ontzettend veel zin om te starten in Drenthe. “Drenthe is een geweldig mooi toeristisch product.”


Auteur

Redacteur