Topweek voor ijsvereniging De Kweek in Veenhuizen

VEENHUIZEN

Afgelopen week is de ijsbaan in Veenhuizen meerdere dagen open geweest voor haar leden en passanten.

Het vergde veel inzet van het bestuur en vrijwilligers van ijsvereniging De Kweek om het ijs in goede conditie te houden aangezien de nodige vorst niet constant was. Toch is het gelukt om dagelijks een groot aantal mensen veel schaatsplezier te bieden. Zelfs gezinnen uit onder meer Haulerwijk, Oosterwolde, Assen en Buinen wisten de mooie ijsbaan in Veenhuizen te vinden. Terwijl zaterdag overal de dooi zijn intrede deed kon er in Veenhuizen overdag nog geschaatst worden. IJsvereniging De Kweek beschikt over één van de grootste ijsbanen in de provincie Drenthe. Informatie over de ijsbaan is te vinden op facebook en binnenkort op de website www.veenhuizenactief.nl.

Auteur

ggeersing