Midwinterconcert en Italiaans diner in Coco Maria

VEENHUIZEN

Een warm midwinterconcert in alle opzichten: zondagmiddag 18 december geven folkzangeres Linde Nijland, multi-instrumentalist Bert Ridderbos, singer-songwriter Gurbe Douwstra en de Syrische Ud speler Jaber Fayad een uniek concert bij Coco Maria.

Pakkende teksten, heldere folkklanken en mystieke oosterse noten vullen op 18 december het koetshuis in Veenhuizen. Naast solostukken brengen de artiesten uit Friesland, Groningen en Syrië ook gezamenlijke nummers. Een heel bijzonder gebeuren. De knetterende houtkachel, warme chocolademelk en glühwein maken de midwintersfeer compleet. Daarnaast is er de mogelijkheid om te genieten van een Italiaanse maaltijd na afloop. Deze maaltijd, ook vegetarisch, wordt bereid door chefkok David Montante. Er is een beperkt aantal plaatsen, aanvang: 14.30 uur (deur open 13.30 uur), entree concert: 15 euro, concert met diner 30 euro. Reserveren: mail naar heinmoes@cocomaria.nl of bel: 06-53354278 (geen pin). Het Midwinterconcert wordt georganiseerd door Stichting Noordfolk. Gurbe Douwstra: Friese zanger/liedjesschrijver treedt veel op in Friesland. Heeft daarnaast een radio uitzending bij Omrop Fryslan. Speciaal voor ons steekt hij de grens over en brengt zijn aansprekende liedjes. Jaber Fayad: De Syrische Jaber Fayad waagde de oversteek op de vlucht voor de oorlog in zijn land. De zeer getalenteerde muzikant bespeelt de Ud (Syrische luit) en betovert het publiek met zijn wonderschone spel. Linde Nijland en Bert Ridderbos: Deze huisartiesten van Coco Maria (zangeres en multi-instrumentalist op diverse snaarinstrumenten en accordeon) brengen hun vertrouwde Iers/Amerikaanse folkmuziek en nummers van een fonkelnieuw project.

Auteur

ggeersing