Het stookseizoen is begonnen bij Mijnders Haarden

ZEIJEN

Het stookseizoen is dus begonnen, ook bij Mijnders Haarden in Zeijen. In april opende Mijnders Haarden een nieuwe showroom aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen in het voormalige pand van Café Kregel.

In de showroom staan de meest actuele modellen van diverse fabrikanten in een sfeervolle omgeving (brandend) opgesteld. Arjan Mijnders werkt sinds 2015 bij het bedrijf dat zijn ouders ruim dertig jaar geleden hebben opgezet, vroeger was een haard vooral functioneel, tegenwoordig mag een haard ook gezien worden”, zegt Arjan Mijnders. Ook als de haard niet brandt, mag die mooi lijken.” In de maand november levert Mijnders Haarden een gratis wifimodule bij iedere inbouwgashaard van DRU. ,,Deze zijn te bedienen via telefoon of tablet”, aldus Mijnders. ,,In onze showroom hangt een mooie showroomopstelling, waarmee iedereen zelf kan ervaren hoe gemakkelijk de DRU-app werkt.” Zo aan het begin van het nieuwe stookseizoen heeft Arjan Mijnders een tip voor mensen met een open haard of houtkachel: ,,Het is belangrijk om goed te stoken, dus gebruik geen nat hout en stook niet te zacht. Bij een schone verbranding zal het kachelruitje nagenoeg schoon blijven en er een kleurloze rook uit de schoorsteen komen. Stoken met nat hout of te zacht stoken kan leiden tot overlast voor de buurt. Ook een goed rookkanaal is natuurlijk van groot belang.” De showroom van Mijnders Haarden is gevestigd aan de Hoofdstraat 31 in Zeijen en geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Voor info www.mijndershaarden.nl, of bellen naar 0592-792080.

Auteur

admin