Zonnige muziek in Veenhuizen

VEENHUIZEN

Voor de tweede keer on tour in Europa én ook weer te zien en te horen bij Coco Maria: het Californische collectief Dustbowl Revival. Hun meeslepende rootsmuziek is swingend en vrolijk: net als de leden van het gezelschap. En muzikaal zijn ze! The Dustbowl Revival mixt moeiteloos folk, blues en country.

Een beetje gospel, wat New Orleans, een snufje oldschool bluegrass… Het resultaat? Een inspirerend muziekoptreden waarin tal van traditionele Amerikaanse stijlen weerklinken. The Dustbowl Revival maakt kwistig gebruik van zang en van heel veel instrumenten: drums, gitaar, kazoo, viool, trombone, tuba, banjo en harmonica…

Zo’n beetje alles waar maar zonnige muziek uitkomt. The Dustbowl Revival heeft naam gemaakt en is uitgegroeid tot een reizend muziekgezelschap. Dit jaar zijn ze opnieuw on tour in Europa en op donderdag 25 augustus geven ze weer een concert bij Coco Maria. Bij mooi weer speelt de groep buiten op een speciaal podium. Maar binnen of buiten… er kan in elk geval uitbundig worden gedanst.

Donderdag 25 augustus 2016, Coco Maria, Stoomweg 3 Veenhuizen. Aanvang 20.00 uur; deur open 19.00 uur


Auteur

Redacteur