Midsummer Fair in Zeijen

REGIO

In en rondom De Oranjerie is een Midsummer Fair op zaterdag 2 en zondag 3 juli.

De ruim 45 standhouders zijn met zorg geselecteerd zodat er een gevarieerde fair van goede kwaliteit moet komen. Door live muziek, gezellige terrassen en catering belooft het een sfeervol en hip tuinfeest te worden. De standhouders bieden prachtige producten, lekkere hapjes, live music, vintage en veel meer. Rond het thema tuin en buitenleven hebben de bezoekers een keuze uit allerlei bijzondere plantensoorten, tuinhaarden, bloemsierkunst. Op het gebied van curiosa en woondecoraties varieert het aanbod van schilderijen, sieraden, stoffen, foulards, porselein, aardewerk, tot brocante en trendy vintage woonaccessoires. Voor traditionele lekkernijen met proeverijen komt de bezoeker ruim aan zijn trekken met vers gerookte zalm, kazen, worst, broden, wijnen, tapenades, jams, pizza en franse streekproducten. Ook zijn er demonstraties, zoals zalmroken, zomerse bloemcreaties, kookdemonstraties, houtkachels stoken en pizza bakken in een tuinoven. De openingstijden: 11.00 tot 17.00 uur, entree 3 euro (kinderen tot 12 jaar gratis, mits onder begeleiding).

Auteur

ggeersing