Innerlijk Besef met De Blije B

ZEIJEN

/PEIZE - Stichting Innerlijk Besef uit Norg heeft zondag 24 april een themamiddag over De Blije B, vrij en blij uit de crisis met een nieuwe bank en munt. De Blije B is een coöperatieve fairtrade bank in oprichting.

Spreker is Ronald Bernard en de middag wordt muzikaal opgeluisterd door Paul en Carla van der Veldt, bekend van Opera Familia en Holland’s got talent. Aanvang 13.30 uur in het Zalencentrum Hingstman te Zeije. De organisatie is in handen van Stichting Innerlijk Besef uit Norg samen met Leefstijlkompaz uit Peize en Gerlach.nu uit Westerbroek. De themamiddag geeft uitzicht op positieve verandering, voorspoed en welzijn voor onze toekomst, kinderen, economie, natuur en milieu via een coöperatieve fairtrade bank in oprichting. De entreeprijs is euro 10, zaal open 13.00 uur. Info info@innerlijk-besef.nl, www.innerlijk-besef.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama