Theaterconcert Iain Matthews in Coco Maria

VEENHUIZEN

Weer valt Coco Maria een bijzondere eer te beurt: singer-songwriter Iain Matthews geeft er donderdag 28 april een bijzonder concert.

Met zijn warme, ingetogen folkrock neemt hij zijn publiek moeiteloos mee. Een concert, georganiseerd door Stichting Noordfolk. Het belooft weer een gezellige avond te worden. Matthews heeft een indrukwekkende staat van dienst. Hij begon zijn muziekcarrière in de jaren '60 als zanger van de legendarische folkrockgroep Fairport Convention.

Woodstock

Met de groep Matthews Southern Comfort scoorde hij een wereldhit met het nummer Woodstock van Joni Mitchell. Bijna 28 jaar lang verbleef hij in de Verenigde Staten. Tegenwoordig woont hij in Nederland. Iain speelt zowel eigen werk alsook nummers van grote liedschrijvers. Ingetogen en met een zuivere stem en soepele, warme klanken. Het concert begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur aan de Stoomweg 3. Entree 15 euro (er is geen pin). Reserveren: Hein Moes, heinmoes@cocomaria.nl / telefoon 06-53354278 of Bert Ridderbos, bert@noordfolk.nl / telefoon 06-20402725.

Auteur

ggeersing