Drenthepromotie op vakantiebeurzen

Drenthe

 Drenthe presenteert zich de komende weken op de Vakantiebeurs in Utrecht, de Vakantiesalon in Antwerpen en uiteraard op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht in een Drenthe-stand. 

In de Drenthe stand staan de toeristisch regisseurs uit bijna alle regio’s. Zij vertellen de beursbezoekers de insider tips voor een bezoek aan Drenthe. Ze staan in januari en februari persoonlijk duizenden beursbezoekers te woord. Marketing Drenthe ondersteunt de beurs. Een samenwerking waardoor Drenthe goed op de kaart wordt gezet en bezoekers optimaal worden geïnformeerd voor een top bezoek aan Drenthe. Marloes van Schooten en Carla Sloots zijn de toeristisch regisseurs De Wolden-Hoogeveen die deze regio bij de potentiële vakantiegasten gaan promoten. "Er zijn dit jaar veel nieuwe dingen te beleven in Drenthe. Het nieuwe WILDLANDS Adventures Zoo Emmen wordt geopend, de Hondsrug heeft een Unesco status gekregen, de Maya’s en het Holland International Blues festival komen naar Drenthe. En dan zijn er ook nog de vele fiets- en wandel mogelijkheden, de TT, het prachtige landschap en nog meer moois."  De beurstour start op de Vakantiebeurs in Utrecht van 13 januari tot en met 17 januari. Het promotieteam reist daarna naar België. In Antwerpen is van 21 tot 25 januari de Vakantiesalon. "Steeds meer Belgen ontdekken Drenthe en vooral fietsen is populair. Voor de beste fietsroutes en de mooiste landschappen moet je in vijfsterren fietsprovincie Drenthe zijn. Daarom gaan we ook naar de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht op 20 en 21 februari."  

Auteur

redactie