Publieksacademie over mantelzorg

GRONINGEN

Steeds meer mensen zorgen voor iemand uit de naaste omgeving die gehandicapt, die langdurig ziek of bejaard is. De meeste mantelzorgers hebben er niet bewust voor gekozen om voor een ander te zorgen. Het is hen als het ware overkomen. Soms is de zorg zo zwaar dat de mantelzorger overbelast raakt. Hoe kunnen we dit voorkomen?

NDC mediagroep organiseert samen met Nettie een publieksacademie over mantelzorg. Tijdens de publieksacademie worden onder leiding van presentatrice Marijke Roskam ervaringen van mantelzorgers gedeeld. In deze sessie is volop ruimte om in te gaan op uw vragen en ervaringen. De publieksacademie wordt gehouden op zondag 1 oktober om 14.00 uur tijdens het Leef Event in Martiniplaza in Groningen. De toegang is gratis. Aanmelden kan via de site: www.gezondheidenco.nl/publieksacademie_mantelzorg

Auteur

kvanderweide