Gratis cursus politiek actief

BALK

Op 10 mei 2017 start de cursus Politiek Actief. De cursus biedt inwoners van De Fryske Marren en andere gemeente de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van de lokale politiek.

Hiermee willen de betrokken gemeenten inwoners kennis laten maken met de lokale democratie en zo wellicht enthousiast maken om politiek actief te worden.Deelname is gratis en aanmelden kan via de raadsgriffies van de vijf gemeenten. De cursus Politiek Actief is bedoeld voor iedereen die erover nadenkt politiek actief te worden maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn. Er zijn ook inwoners die willen weten hoe zij meer invloed kunnen uitoefenen op de lokale besluitvorming. Ook voor hen is de cursus zeer geschikt.

Aanmelden voor de cursus kan tot 1 mei 2017.Het aantal plaatsen is beperkt dus snel opgeven is belangrijk. Opgeven onder vermelding van naam, woonplaats en telefoonnummer kan via de mail bij : griffie@defryskemarren.nl. Informatie over de cursus Politiek Actief is te vinden op de (raads)websites van de deelnemende gemeenten.


Auteur

Redacteur