Workshops bij de Groeiplek

ASSEN

De Groeiplek is een bruisende plek waar iedereen welkom is voor het huren van een (flexibele) werkplek, het geven en/of volgen van een workshop of lezing. Niet alleen groeit De Groeiplek zelf, maar ook de ondernemers en workshop bezoekers.

De komende weken biedtDe Groeiplek een grote variatie van workshops aan, die voor iedereen toegankelijk zijn. Vooral nu de feestdagen op de stoep staan en gezelligheid en verbinding met mensen om je heen niet voor iedereen vanzelfsprekend is, wil de organisatie iedereen uitnodigen om de gezelligheid in De Groeiplek op te zoeken. Vanaf zondag 16 december tot en met vrijdag 4 januari staan er workshops op de agenda voor een ieder die geïnteresseerd is in creativiteit, positieve gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en plezier. De kosten voor de meeste workshops liggen tussen de 5 tot 20 euro. Hierdoor is het vaak voor de minima ook betaalbaar. Hoewel elke workshop los te volgen is, is er ook de mogelijkheid om tussen de activiteiten in, kosteloos (vegetarisch) mee te lunchen en/of dineren. Meedoen aan een workshop kan door een email te sturen naar het e-mailadres dat bij het betreffende evenement staat. Wil je mee-eten vermeld dit dan ook in de email, zodat hier bij de voorbereiding rekening mee gehouden kan worden. Meer informatie over de workshops die op de agenda staan, is op www.groeiplek.nl te bekijken.