Midwinterhoornblazers op Landgoed Valkenstijn

Assen

De winter staat voor de deur. Dit is voor de stichting Valkenstijn reden om weer een midwinterbijeenkomst te houden met echte midwinterblazers.

Valkenstijn is een landgoed in de wijk Assen-Oost. De omgeving bevat veel geschiedenis. Een aantal betrokken Assenaren verzorgt het landgoed. Ze zorgen er daarmee voor dat de omvangrijke geschiedenis zichtbaar blijft en natuur in al zijn pracht kan schitteren. De groengroep werkt om de twee weken op vrijdagochtend.

In het zonnetje

Tijdens het midwinter-evenement worden de vrijwilligers in het (winter)zonnetje gezet. Dankzij de inzet van deze betrokken mensen blijft het landgoed mooi voor alle bezoekers. Er wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door veel mensen van binnen- en buiten Assen-Oost.

Iedereen is welkom op vrijdag 21 december van 11.00 tot 12.00 uur. Bezoekers kunnen zich dan eventueel ook aanmelden voor de groengroep of vriend worden van Valkenstijn voor 10 euro per jaar. De vrijwilligers zijn te vinden op de huisplaats.