GGZ en Mijn Buurt Assen vieren kerst

Assen

GGZ Drenthe en Mijn Buurt Assen houden op woensdagavond 19 december een kerstfeest voor cliënten van GGZ Drenthe, familieleden, naastbetrokkenen en wijkbewoners van Assen-Oost. Deze avond is de Adventskerk helemaal in kerstsfeer en zijn er allerlei activiteiten. Iedereen is welkom elkaar te ontmoeten en samen te genieten van een gezellige avond.

Vanaf 19.00 uur worden bezoekers ontvangen met chocolademelk op het plein voor de Adventskerk. Daarna kan iedereen genieten van een lichtshow met zang en poëzie van buurtbewoner en dichter Egbert Hovenkamp II. Er is een hapje en daarna gaat het programma verder in de Adventskerk.

Muziek en cabaret

In de kerk zingen het koor Enjoy, bestaande uit cliënten van GGZ Drenthe, en Popkoor Dwingeloo samen kerstliederen. Cabaretier RoP Janze verbindt de muziek met een eigentijds kerstverhaal getiteld: Een eigenwijze Kerst. Het kerstfeest is gratis toegankelijk en duurt tot ongeveer 20.30 uur.