DNK geeft avondje uit cadeau

Assen

DNK houdt deze maand weer een speciale nieuwjaarswensactie. Iedereen die een dierbare kent die wel iets extra’s verdient, kan een nieuwjaarswens in de kerstboom hangen. De dierbare maakt daardoor kans op een ontspannen avondje uit in De Nieuwe Kolk.

Heeft bijvoorbeeld een broer of zus een zwaar jaar gehad of staat de buurvrouw altijd klaar voor een ander? Dan kun je hem of haar een mooie start in het nieuwe jaar geven door vanaf morgen, zaterdag 8 december, met een kaartje een nieuwjaarswens in de kerstboom in De Nieuwe Kolk te hangen. De speciale wenskaartjes liggen naast de kerstboom in de centrale hal. Wellicht beloont DNK deze wens met een gezellig avondje uit.

De prijzen

De Nieuwjaarswensactie loopt tot en met 4 januari 2019. De prijzen bestaan uit 5 keer 2 bioscoopkaartjes voor een film naar keuze, 3 keer 2 theaterkaartjes voor een door DNK uitgekozen voorstelling en 4 keer 2 kaartjes voor de Derde Dinsdag met Jan Peter Balkenende. De actievoorwaarden staan op dnk.nl/nieuwjaarswensactie.