Lichtjes parade Assen

ASSEN

Nog even en het is vrijdag 14 december, de avond van de tweede lichtjes parade van Assen, een happening die nog steeds mag groeien.

De opstelling van de deelnemers is tussen 18.15 en 18.30 uur op de nieuwe parkeerterrein achter de Bonte Wever. Om 19.00 uur wordt onder begeleiding van verkeersregelaars vertrokken richting het centrum van Assen met de Kerstman als eerste voertuig.

De route is iets aangepast. De Zuidersingel, Oostersingel en Noordersingel komen te vervallen. Nu gaat de parada via de Torenlaan, Brink, Brinkstraat, Nieuwe Huizen en Gedempte Singel. Ter hoogte van de weierspoort zullen verkeersregelaars enkele moment het verkeer stilzetten zodat de parade veilig haar tocht naar de Vaart zz kan voortzetten. De Vaart zz is voor de parade afgesloten tot 20.30 uur. Hier kunt u uw voertuig onder toezicht parkeren, om een kijkje te nemen op het Koopmansplein