Kerstfair Marsdijk

ASSEN

Er is zaterdag 15 december de jaarlijkse Kerstfair in Marsdijk.

Er zijn kraampjes met aanbod in kerstsfeer. Buiten is er een kerststal met echte dieren en de kinderen kunnen een ritje maken in de arrenslee met de Kerstman. Binnen kunnen kinderen kerststukjes maken, grabbelen of een eigen smoothie maken op de blenderbike.

Het koor Marsaria treedt op van 11.00 tot 11.30 uur en van 11.45 tot 12.15 uur. Verder zijn er nog oudhollandse spelletjes en verkoop van kerstbomen. Koffie/thee/bruine bonen/erwtensoep/glühwein zijn gratis te verkrijgen, net als alle andere activiteiten. De Kerstfair is in het wijkgebouw De Dissel en is van 10.00 tot 15.00 uur.

Waarschijnlijk zal dit de laatste zijn in dit gebouw. De Dissel zal namelijk verhuizen naar een andere locatie. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom.