Nachtburgemeesters voor de jury

Assen

De drie kandidaten voor het nachtburgemeesterschap van Assen zijn onder grote belangstelling door een panel aan de tand gevoeld. In de Noabershop zaten de kandidaten tegenover de jury, bestaande uit politicus Luc Rengers, underground tattoo artist Angela Aardbei, horeca-eigenaar Carlijn Rhymer en fotograaf/journalist Maurice Vos.

De drie kandidaten, Maarten Hermanns, Scott Wiltkamp en Noes Solissa, trotseerden het vragenvuur van het panel met verve. Iedereen kan zijn stem uitbrengen op de kandidaten en tijdens een speciale verkiezingsavond in grandcafé ’t Wapen zaterdag 15 december wordt de nieuwe nachtburgemeester bekendgemaakt en krijgt hij zijn ‘ambtsketen’ omgehangen door de vorige nachtburgemeester Zed Zeedy die het ambt de afgelopen twee jaar vervulde.