Rondleiding in vernieuwde De Bonte Wever

Assen

De Bonte Wever heeft een flinke metamorfose ondergaan. De ijsbaan is verdwenen en op die plek is gebouwd aan een uitbreiding van het hotel, twee nieuwe restaurants, een Grand Café, congres- / evenementenhal, extra (vergader)zalen, nieuwe entree en parkeerplaatsen. Inmiddels is alles volop in bedrijf en voor nieuwsgierigen worden er rondleidingen gegeven.

Op zondag 9 december wordt een serie rondleidingen gegeven voor iedereen die geïnteresseerd is en die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen. Tijdens de rondleiding laat De Bonte Wever met plezier het gehele complex zien en voorziet bezoekers daarbij graag van tekst en uitleg.

Er zijn rondleiding om 11.00, 13.00 of 15.00 uur. Omdat er beperkt plaats is, dienen belangstellenden zich van tevoren aan te melden via het formulier op www.debontewever.nl/uitnodiging.