Longpunt Assen: De arts vertelt...

ASSEN

Maandag 19 november is er opnieuw Longpunt Assen in MFA Schakelveld aan de Witterhoofdweg 1 in Assen. Het Longpunt is een maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen.

Het onderwerp op 19 november is: ‘De arts vertelt... alles wat u altijd al wilde weten over longziekten. Dr. J. Haye huisarts ketenzorg astma en COPD geeft veel informatie over de verschillende longziekten en de zorg die geboden wordt. Er is alle gelegenheid om met de longverpleegkundigen en de spreker in gesprek te

gaan en samen ervaringen uit te wisselen. Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie bel met Henk Heuvelink tel. (052) 8371821 of kijk op www.drenthe.longfonds.nl. Bezoekers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.