Kers-singalong met Au bain Marie

ASSEN

Altijd al meerstemmige kerstliedjes willen zingen? Zing dan mee met Marie! Op zondagmiddag 16 december studeren deelnemers van een singalong samen met de twaalf zangeressen van Au bain Marie een paar bekende kerstcarols en sfeervolle wintersongs in.

De liedjes worden aan het eind van de middag uitgevoerd tijdens een gratis toegankelijk concertje tijdens de kerstmarkt van het Duurzaamheidscentrum. Au bain Marie zingt dan zelf ook nog liedjes uit haar nieuwe repertoire. Deelname aan de singalong, die om 13.00 uur begint, kost 25 euro. Het afsluitende concert begint om 17.00 uur. De singalong wordt gehouden in de Theeschuur in het Duurzaamheidscentrum aan de Bosrand in Assen.

Er is plek voor maximaal vijftig deelnemende zangers en zangeressen. Koorervaring is niet vereist.

Aanmelden is mogelijk via info@aubainmarie.net of 06 – 29 433 656.