Zevende edtitie Baggelhuizercross

ASSEN

De zevende Baggelhuizercross wordt gehouden op zondag 18 novermber. Veel lopers ervaren het elk jaar als een feestelijke uitdaging om op dit geaccidenteerde parcours met mooie vergezichten hun persoonlijk record te verbeteren.

Daarnaast is er voor de toeschouwers de hardloopwedstrijd met aangelijnde honden en hun baas, de CANI cross een grote attractie namelijk. Het is een prachtig gezicht te worden om te zien hoe de honden zich tot het uiterste inspannen om hun baas voor te blijven. Deze cross start om half elf.

Om kwart voor twaalf beginnen de wedstrijden voor de leerlingen van de basisscholen in het kader van de Rabo Scholencompetitie Assen Runs. Het hoofdnummer start om 13.00 uur. Afstanden 2, 4, 6, of 8 kilometer.

Start bij het Paviljoen aan de Baggelhuizen 9 in Assen.

Hier is ook voldoende plek om de auto te parkeren.

Voorinschrijving via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan tot een half uur voor de start. Kijk voor alle overige informatie als ligging, inschrijfgeld en het tijdschema de website: www.baggelhuizercross.aac61

.nl