Ruim vierduizend euro voor stichting KiKa

ASSEN

De eerste editie van het Zorg & Vrij Festival ten behoeve van stichting KiKa werd onlangs gehouden op Landgoed Mariahoeve in Papenvoort. Een weekend lang ontspanning en zorgeloos vermaak voor patiëntjes, broertjes en zusjes, familieleden en vrienden van kinderen met kanker èn voor iedereen met een groot hart.

Het festival bracht 4020 euro bijeen voor de stichting KiKa. Eén van de organisatoren, Henske Teunissen, zegt: ‘We hadden het weer mee en de sfeer was fantastisch! Twee gezinnen die te maken hebben met kanker en het weekend gratis mochten overnachten in een pipowagen op het landgoed hebben het uitstekend naar hun zin gehad. Qua bezoekersaantallen hadden we op meer mensen gehoopt. Of en hoe en dit festival een vervolg krijgt gaan we nog bespreken. Het zou ook op een andere locatie en/of voor een ander goed doel kunnen zijn.’ Foto’s zijn te zien opwww.facebook.

com/ zorgvrijfestival