Instore optreden Rachel Kramer bij Warenhuis Vanderveen

ASSEN

UPDATE: Het instore optreden van Rachel Kramer dat op 10 november gepland stond is geannuleerd. Er wordt een nieuwe datum gepland.

Rachel Kramer treedt zaterdag 10 november van 15.00 tot 16.00 uur op op de muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen. Fans kunnen na het optreden met Rachel op de foto of een handtekening ontvangen.

Rachel Kramer is in de afgelopen jaren niet weg te denken uit muziekland. In haar al bijna 20 jarige carrière verving ze Ilse de Lange als leadzangeres van ‘Cash On Delivery’, won ze het programma Starmaker en werd ze samen met de groep K-otic een ware sensatie. Twee jaar lang leefde Rachel het leven van een tieneridool. In 2003 stopte de groep, Rachel bleef echter optreden tot ze in 2009 het hele land liet zien wat ze als solo-artiest kan. Ze werd tweede tijdens X-Factor.

De reünie van K-otic in 2016 (met als finale een optreden voor 10.000 man in een uitverkocht AFAS live) is de start van de nieuwe Rachel Kramer.

De afgelopen jaren stonden voor Rachel Kramer in het teken van verandering. Na 17 jaar heeft ze een solo album gemaakt, vol popliedjes met een country vibe. De liedjes op ‘Home’ zijn allemaal autobiografisch, ze staan voor de transformatie die Rachel heeft doorgemaakt.