Beleven tijdens de Belevingswandeltocht

EEXT

Zaterdag 3 november wordt er aan het eind van de middag in Eext een Belevingswandeltocht gehouden Tijdens de wandeling door het dorp worden enkele locaties aangedaan waar een optreden of voorstelling is.

Een van deze voorstellingen betreft een bezoek dat Lodewijk Napoleon ooit aan Eext bracht. De opzet van de wandeling is een vervolg op de succesvolle ‘fietstocht met locatietheater’ die vorig jaar plaatsvond rond Eext.

Om 16.00 uur wordt er verzameld bij Café Homan, waar koffie en thee ‘met wat erbij’ wordt geserveerd. Daarna wordt er in groepen gestart met de wandeling. De tocht is bedoeld voor alle leeftijden. Voor degenen die niet kunnen wandelen kan vervoer tussen de locaties worden geregeld. Onderweg wordt voor een kop stevige soep gezorgd. Deelname aan de wandeltocht kost 12,50 euro voor personen van 18 jaar en ouder en 10 euro voor personen van 12 tot 18 jaar. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen.

Inschrijving kan via email: kiekeext@gmail.com of via de invulstrook op de flyer die huis-aan-huis in Eext is bezorgd en die tevens in ‘Onze Winkel’ en bij Café Homan ligt.

Deze Belevingswandeltocht wordt georganiseerd door Kiek Eext en uitgevoerd in samenwerking met de Vereniging voor Volksvermaken (VVV), buurtvereniging ’t Veld, muziekvereniging T.O.G.I.D.O. en gymnastiekvereniging ADO.