Reflection viert dertig jaar Oslo Gospel Choir

ASSEN

Gospelkoor Reflection uit Assen viert zaterdag 10 november feest. Dit in het kader van het 30 jarig bestaan van het Oslo Gospel Choir. De muziek van het Oslo Gospel Choir kreeg de afgelopen jaren vaak een plekje in het repertoire van Reflection.

Afgelopen maart vertolkte ze nog The Messiah van dit koor. Reden genoeg om nog eens uit te pakken met bekende en minder bekende nummers van de afgelopen dertig jaar. Gospelkoor Reflection presenteert tijdens het concert een selectie van de muzikale hoogtepunten uit 30 jaar Oslo Gospel Choir. De input hiervoor komt van publiek en van de leden. Er zullen zowel oude bekende hits als nieuwere muziek worden gezongen.

Het concert begint om 20.00u in het Dr. Nassau College (locatie Quintus), Mr. Groen van Prinsterenlaan 98, in Assen. De zaal is open vanaf 19.30u. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten stuur een mail naar contact@reflectionassen.nl. Kaarten zijn ook aan de zaal te verkrijgen.