Fotografeer en meer; vennen in het Hart van Drenthe

SCHOONLOO

Nationaal Park Drentsche Aa houdt zaterdag 27 oktober in de boswachterij Hart van Drenthe een Fotografeer en meer-excursie. De start is om 13.30 uur bij Parkeerplaats Zandspeelplaats, aangegeven langs de weg Schoonloo – Elp.

In het Hart van Drenthe liggen enkele prachtige vennen omgeven door kleurrijke ‘herfst’ bossen. Deelnemers wandelen over ongebaande paden rond het Blankeveen en Witteveen onder leiding van Nationaal Park gidsen. Tijdens de excursie is volop gelegenheid om foto’s te maken op plekken met doorkijkjes en spiegelende wateroppervlakken.

Het meebrengen van een statief wordt aanbevolen evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.