Drie singer-songwriters als mooie mix in Amen

AMEN

Ze hebben alle drie hun eigen muzikale weg gevolgd, maar vrijdag 19 oktober 20.00 uur staan ze samen op het podium van De Amer. De Amerikaanse singer-songwriters Chris Blevins, Grant Peeples en Dan Martin vormen een mooie mix uit het veelkleurige palet van de Americana.

Chris Blevins (Tulsa, Oklahoma) werkte tot voor kort op een postkantoor en trad ’s avonds op in bars. Daar werd hij ontdekt door een producer. Blevins beweegt zich in het genre van de Southern Blues en Americana.

Grant Peeples komt uit Florida. Hij schreef al in zijn tienerjaren gedichten liedjes. Toch legde hij nog een lange weg af voordat hij daadwerkelijk zijn songs ging uitbrengen. Zo was hij onder meer eigenaar van een nachtclub en woonde hij op een verlaten eiland in de Cariben. De liedjes van Peeples zijn eerlijk, poëtisch en soms genadeloos.

Dan Martin is net als Blevins afkomstig uit Tulsa Oklahoma. Hij speelde eerst American football, maar koos uiteindelijk voor gitaar. Zijn teksten en muziek zijn sterk beïnvloed door Townes van Zandt en Guy Clark. Zij weerspiegelen zijn kijk op het leven. Op het debuutalbum van Martin zijn mooie driestemmige songs te beluisteren. Wie weet verrassen de drie mannen daarmee ook het publiek in De Amer.

Reserveren via: 06 8322 5680 of reserveren@cafedeamer.nl.