Lezing Marinus van den Berg

ASSEN

Vanwege het tweede lustrum van het Alom Gedenken heeft de organisatie een extra lezing georganiseerd in de Berkenzaal van rouwcentrum De Boskamp in Assen. Deze wordt gehouden op zondagmiddag 15.00 uur, voorafgaand het de herdenking op de begraafplaats. Marinus van den Berg heeft tientallen boeken geschreven over afscheid, lijden, rouwen en is een veelgevraagd spreker op lezingen en symposiums. Na de lezing biedt De Boskamp een lopend buffet aan, met soep, brood en salades, zodat iedereen daarna mee kan doen met de herdenking op de begraafplaats, waar Marinus van den Berg nog enkele woorden spreken. Kosten lezing bedragen 7,50 euro en voor het buffet 10 euro. Opgeven per mail: info@alom- gedenken.nl of telefonisch bij Edith Potjer 0592-340354 of Petra de Kruijf 0592-325349.