Familieconcert in Theater DNK

Assen

Op zondag 21 oktober om 14.00 uur geeft de Muziekkamer Assen, in samenwerking met Theater DNK, een concert voor jong en oud, uitgevoerd door drie jonge, talentvolle musici.

Deze drie musici, Viktor Koning (geb. 1996 - gitaar), Sara van den Brink (geb. 2002 - harp) en Nynke Dijkstra (geb. 2004 - klarinet), hebben dit jaar allen een prijs weten te bemachtigen op het gerenommeerde Prinses Christina Concours. Daarom worden zij dit jaar door de Muziekkamer Assen in de spotlights gezet. Op het podium laten de musici samen met Nynke Eekhof, die klarinettiste Nynke Dijkstra op de piano zal begeleiden, hun muziek horen.

Voor de jeugd van 6 tot 18 jaar is de entree gratis en voor de jongsten is er limonade en wat lekkers in de pauze. Volwassenen betalen 13 euro, inclusief pauzedrankje. Kaartverkoop: www.muziekkamer.nl.