Weer lichtjesavond in Rolde

Rolde

Op zondag 4 november is er op de begraafplaats in Rolde voor de tweede keer een lichtjesavond waarop iedereen overleden geliefden kan gedenken. Vorig jaar bleek dat met deze lichtjesavond in een grote behoefte werd voorzien.

Tijdens deze bijzondere avond is de begraafplaats verlicht met 2000 waxinelichtjes en fakkels. Er is muziek en er worden gedichten voorgedragen. In een speciale wensboom kunnen mensen kaarten hangen met teksten. In de Jacobuskerk is er de gelegenheid om koffie, thee en chocolademelk te drinken.

De organisatie is in handen van de begrafenisvereniging Rolde e.o. en de Jacobuskerk. Er zijn lichtjes te verkrijgen om op het graf of bij de urnenmuur te zetten, maar mensen kunnen ook zelf lichtjes meenemen. Het is aan te bevelen om ook een zaklamp mee te nemen. Iedereen is van harte welkom tussen 18.00 en 19.30 uur.