Volop vermaak op het Kinder Buiten Festival

Rolde Op zondag 7 oktober vindt de vijfde editie van het Kinder Buiten Festival van Stichting Het Drentse Landschap plaats. Dit leukste buitenfeest van het jaar wordt traditiegetrouw gehouden bij Kampsheide, aan de rand van Assen. Iedereen, jong en oud, is tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom, de toegang is gratis.

Onder het motto ‘Kom je buiten spelen?’ belooft het weer een gezellige speeldag in de natuur te worden. Kinderen kunnen zich uitleven op klim- en klauterplekken, er wordt gehengeld naar bijzondere visjes, ze kunnen bouwen met bamboe, of een eigen smoothie maken op een duurzame manier. De natuur speelt uiteraard een belangrijke rol; zo kunnen kinderen aan de slag met diersporen en kan er op oerwijze een vuurtje gemaakt worden.

Iedereen is van harte welkom in het weiland bij boerderij Kamps, Kamps 1 in Rolde. Parkeren kan achter café De Aanleg, Asserstraat 63 in Deurze. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar het festivalterrein.

Het totale programma staat binnenkort op https://www.drentslandschap.nl/event/kinderbuitenfestival.