Dutch-E: inspiratie voor ondernemers

Assen

Op 11 oktober vindt het event Dutch-E in Assen plaats. Dit evenement biedt voor ondernemers uit Drenthe en omstreken een dag vol inspiratie. De provincie Drenthe zet zich in voor een innovatieve en duurzame Drentse economie en is daarom partner geworden van Dutch-E. Tijdens het evenement brengt de provincie op diverse manieren kansen voor ondernemers onder de aandacht.

Gedeputeerde Henk Brink is trots op het programma van dit jaar: ‘Het is de organisatie gelukt om de inspirerende keynote sprekers Floris van de Peppel, salesmanager bij Google, en Igor Beuker, internationale spreker te boeken. Het wordt weer een dag om niet te missen.’

Ik Ben Drents Ondernemer

Het event Dutch-E sluit aan bij de doelstellingen van het programma Ik Ben Drents Ondernemer, een initiatief van de provincie in samenwerking met het bedrijfsleven zoals de NOM, het MKB-fonds en de Drentse gemeenten. Het programma biedt ambitieuze Drentse ondernemers in iedere fase van hun ondernemerschap waardevolle tools en inspiratie. Ondernemers kunnen tijdens Dutch-E in gesprek gaan met adviseurs van het programma Ik Ben Drents Ondernemer.

Dutch E wordt gehouden in de Nieuwe Kolk in Assen van 13.00 tot 18.00 uur. Meer informatie: www.dutch-e.nl.