André Kuipers komt naar Assen tijdens Space 4 Kids

Assen

Op 3 oktober komt André Kuipers naar Assen. Tijdens de Week van de Coöperatie zijn alle kinderen en kleinkinderen van harte welkom bij Rabo Space 4 Kids in DNK Assen.

Tijdens Space 4 Kids neemt André Kuipers kinderen mee in zijn avontuur als astronaut: hoe is het leven in de ruimte? En hoe zag hij onze planeet vanuit zijn ruimteschip toen hij ruim tweehonderd dagen van de aarde was? Op zijn 45ste verliet André voor het eerst onze aardbol. Nu is het zijn missie om kinderen te interesseren voor de aarde, de wetenschap en een goede toekomst voor iedereen. Op een enthousiaste, heldere en humoristische manier vertelt hij over zijn ruimtereizen.

Kindershow

Het wordt een echte kindershow over ruimtevaart, wetenschap, techniek en duurzaamheid, waarin we André zien zoals we hem kennen van de televisieprogramma’s: Ontdek de ruimte met André Kuipers, André op Aarde en zijn theatershow Ruimtevaartcollege. Boeiend, toegankelijk en luchtig met een serieuze ondertoon. Ook leuk én leerzaam voor ouders.

De zaal is open vanaf 14.15 uur en het programma start om 14.45 uur. een kaartje kost 5 euro, inclusief hapje en drankje. Kaartjes zijn te koop via www.rabo.nl/assen-nd/space4kids.