Cohda Kwartet in Vries:

VRIES

Kerkconcerten Vries start op zondagmiddag 30 september om 15.00 uur het nieuwe concertseizoen met blokfluitmuziek van het Cohda Kwartet. In de Bonifatiuskerk in Vries kunnen toehoorders luisteren naar ‘dingen die swingen’: een virtuoos programma waarin oude en contemporaine muziek elkaar afwisselen.

De vier professionele blokfluitisten laten het publiek kennismaken met de vele mogelijkheden van het instrument. Op een serie blokfluiten met een lengte van 30 centimeter tot bijna 2 meter spelen zij werken van onder anderen Bach, Vivaldi en Telemann, afgewisseld met werk van hedendaagse componisten als Maute en Van Landeghem.

Entreekaarten kosten vijftien euro en zijn verkrijgbaar in de kerk vóór aanvang van het concert. Reserveringen via www.kerkconcertenvries.nl of telefonisch: 0592-868 146.