Meena Cryle geeft dubbelconcert in De Amer

AMEN

Sinds Meena Cryle in 2011 voor één optreden werd geboekt in De Amer, is ze er steeds teruggekeerd voor een dubbelconcert. Een overtuigend bewijs dat de vonk naar het Amer publiek direct was overgeslagen. Ook op zondag 16 september bestijgt ze twee keer het podium van De Amer, samen met The Chris Fillmore Band, haar vaste begeleidingsband. Het middagconcert is al uitverkocht, maar voor zondagavond zijn er nog kaarten beschikbaar

Meena Cryle combineert blues, met bluesrock, soul en pop.

Ze brengt zowel covers als eigen werk. Haar stem, doorleefd en integer, geeft de nummers een emotionele lading. Chris Fillmore, evenals de zangeres afkomstig uit Wenen, is een uitnemende gitarist, die ook op dobro excelleert. Meena Cryle stemt haar sets af op het publiek, elk optreden is anders.

Reserveren via: 06 83 22 56 80 of reserveren@cafede amer.nl