Bridgeseizoen start weer

ASSEN

Bridgeclub Assen 1935 gaat 3 september weer van start met de bridgecompetitie en biedt dan de mogelijkheid om op drie verschillende momenten te bridgen, namelijk de maandagmiddag, de dinsdagavond en de woensdagmiddag.

Op de middagen wordt er gespeeld in de kantine van voetbalclub Achilles en op de avond spelen we sinds deze zomer in een nieuwe zaal van de Bonte Wever. Door de enorme belangstelling om op de middag te bridgen wordt er deze competitie voor het eerst ook de mogelijkheid geboden om op de woensdagmiddag te spelen. Hiermee wil de bridgeclub inspelen op de groeiende behoefte die er is om te bridgen en verwachten dan ook dat met het in gebruik nemen van de nieuwe zaal bij de Bonte Wever en het aanbieden van een extra speelmoment op de woensdag middag voorlopig weer voldoende ruimte is voor nieuwe leden.

Geïnteresseerd in bridge of het volgen van een beginnerscursus bridge kijk dan op de website www.assen35.nl.