Popkoor Assen

ASSEN

Popkoor Assen is een van de deelnemers aan de Cultuurmarkt tijdens het Preuvenement in Assen.

Op zondag 26 september presenteert het koor zich aan het publiek. Tussen 12.30 uur en 19.00 uur kunnen belangstellenden in de Torenlaan bij de kraam van Popkoor Assen terecht voor informatie en om iets te proeven van de sfeer van dit leuke gemengde koor, dat al meer dan 30 jaar bestaat. Ook ná de Cultuurmarkt kunnen geïnteresseerden bij het koor terecht. Popkoor Assen houdt in september drie open repetities waarop iedereen die het leukt lijkt om in een popkoor te zingen, kan komen kijken, meezingen en vooral ook sfeer proeven. De open repetities vinden plaats op maandag 10, 17 en 24 september van 20.00-22.00 uur in de kantine van Sportpark Achilles aan de Martin Luther Kingweg 11 in Assen (Marsdijk).

Popkoor Assen is heel hard op zoek naar mannen, maar ook vrouwen zijn van harte welkom op deze open repetities. Meer informatie: www.popkoorassen.net