Bijeenkomst: wat is er mogelijk bij een uitvaart?

ASSEN

Wat kost een uitvaart en wat is er mogelijk? Hoe geef je vorm aan het afscheid bij een uitvaart? Er is veel meer mogelijk dan droe muziekstukken en een toespraak.

Daarover, maar ook over wat er allemaal moet gebeuren na een overlijden wordt informatie gegeven op dinsdag 28 augustus in het Achaathuis, Collardslaan 21 in Assen. Wat zijn de kosten van een uitvaart, zijn er verschillen bij de diverse uitvaartondernemingen en wat doen de uitvaartverzekeringen?

Er bestaan veel misverstanden over uitvaartverzekeringen en uitvaartverenigingen. Wat kan wel en wat kan niet en wat wordt er uitgekeerd bij een uitvaart? De avond wordt begeleid door Edith Potjer en/of Grieta Koster van Achaat Uitvaartverzorging.

De toegang is gratis, aanvang 19.30 uur, opgave vooraf niet noodzakelijk.