Grolloo Flute Festival

Grolloo

Grolloo vormt van 22 tot en met 26 augustus het decor voor Grolloo Flute Sessions. Het betreft de vierde editie. Tijdens deze week gaan ruim twintig cursisten van over de hele wereld in Grolloo werken aan het spelen op hun dwarsfluit.

Demi Stevens uit Glen Rock, Pennsylvania, zegt hierover: "Mijn eerste bezoek aan Grolloo was magisch. Niet alleen waren de instructeurs en medestudenten van het hoogste niveau, maar de hele gemeenschap verwelkomde ons. Een perfecte setting om opnieuw verbinding te maken met je muzikale passie."

Tijdens het evenement zitten hotels en B&B’s vol en veel studenten worden ondergebracht bij gastgezinnen. Dagelijks wordt er geoefend in de zalen van Het Markehuis. Deze oefensessies zijn bij te wonen. Optredens worden verzorgd in de vorm van huisconcerten, maar voor het grote publiek treden coaches en studenten

Deconcerten op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus in de kerk beginnen om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Elke avond is er een ander programma.

Meer informatie
Voor meer informatie www.grollooflute.com (Engels) of www.grolloo.com (Nederlands).


Auteur

arjan.brondijk