Urker MANS Formatie geeft concert in de Jozelfkerk in Assen

Assen

De Urker MANS Formatie geeft concert zaterdag 15 september een concert in de Jozelfkerk in Assen, aanvang 19.30 uur.

Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema 'Op reis'. Te denken valt aan geestelijke liederen, zoals: Is uw paspoort getekend, Get on Board en Coming home. Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek.

Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de groep. Niet alleen binnen Nederland reizen ze van noord naar zuid maar ook in Canada waar zij dit jaar haar tweede tournee maken.

De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die naast de begeleiding een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen nog meer tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot en een altviool wat het programma nog een extra dimensie geeft. 

De toegangsprijs bedraagt 17,50 euro. Kaarten reserveren kan via
www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06–25391903. Voorverkoop van kaarten bij VVV-Assen, Markt 8-10.

Lezerskorting
Lezers van het Gezinsblad en de Asser Courant krijgen op vertoon van het artikel dat volgende week in beide kranten verschijnt aan de kassa een korting van vijf euro (maximaal 4 kaarten per uitgeknipt artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: ASSEN159.


Auteur

arjan.brondijk