Voorrondes NK Lego bouwen bij Vanderveen

ASSEN

Kinderen kunnen van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 augustus meedoen aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Lego Bouwen bij speelgoedafdeling Intertoys van Warenhuis Vanderveen in Assen.

Intertoys Vanderveen is één van de Intertoys shops in het land waar de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Lego Bouwen, worden gehouden. Om ervoor te zorgen dat de kinderen een eerlijke kans krijgen om te winnen, zijn de bouwwedstrijden in twee leeftijdscategorieën verdeeld: 5 tot en met 8 jaar en 9 tot en met 13 jaar. Per categorie komt er een winnaar uit de bus. De twee winnaars krijgen ieder een Legoset en mogen meedoen aan de finale van het NK Legobouwen tijdens Lego World in Utrecht.

De voorrondes worden woensdag 22 augustus, donderdag 23 augustus en vrijdag 24 augustus van 13.00 tot 17.00 uur gehouden en zaterdag 25 augustus van 12.00 tot 16.00 uur. De finale is op donderdag 18 oktober tijdens Lego World in Utrecht. De hoofdprijs is een reis naar Legoland Denemarken Billund.