Scuderia Formule 1 Ferrari van Vettel naar GAMMA Racing Day

ASSEN

Als sponsor van het Scuderia Ferrari Formule 1 team haalt Kaspersky Lab 18 en 19 augustus de Formule 1-bolide van Sebastian Vettel naar Nederland. Bezoekers van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa kunnen de Formule 1-auto van de viervoudig wereldkampioen van dichtbij bewonderen en hun eigen rondjes rijden in de Ferrari Virtual Academy Simulator.

Iedere bezoeker van de GAMMA Racing Day paddock is welkom in het Kaspersky Lab Scuderia Ferrari Formule 1-paviljoen om in de speciale ‘photo booth’ vereeuwigd te worden met de auto of om plaats te nemen in één van de twee simulatoren. Hierbij zijn exclusieve Ferrari prijzen te winnen.

Met het gratis toegangsbewijs verkrijgbaar via GAMMA bouwmarkten, de evenementpartners en gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen. Kaarten voor de paddock zijn online en bij Primera en Van Plan verkrijgbaar vanaf 5 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis paddocktoegang.